feliiciiafliink

Alla inlägg under mars 2011

Av Felicia - 4 mars 2011 20:47



Cha Cha bloggen ! Haha, nej men idag har vart en ganska vanlig fredag. I skolan såg schemat ut som det vanliga, fast vi fick läsa Björn på 3 av 5 lektioner, plus att en var idrott fast den hade vi såklart idrott på. Det var "matta & brottning"

Mest matta, alltså massa jobbigt skit !    Typ 2st brottargrepp var det vi fick lära oss ! Ett var i alla fall nacksving, det var ganska kul ! Aja, har bakat brownies sen jag kom hem ! Har även fått reda på att pappa och jag ska åka till Uppsala och shoppa lite i morgon ! *me like*

.

Av Felicia - 3 mars 2011 18:54


En helt vanlig dag har det vart idag ! Ganska vanligt med en vanlig torsdag, eller vad säger ni ?


Har börjat tänka på en viss sak, som jag helt och hållet inte kan sluta tänka på  ! Helt hopplöst, ibland vill jag tänka på det men ibland bara kommer det upp i huvudet så att man absolut inte kan koncentrera sej ! Helt värdelöst !

Av Felicia - 2 mars 2011 18:36



Asså shiet vilken vårkänsla man fick idag ! Solen sken och man såg att snön började smälta på vägarna ! Det var så varmt och skönt så att man kunde gå hem från skolan med öppen jacka !    När kunde man göra det sist, utan att frysa tro ?! Ja, knappast det närmast halvåret som vart i alla fall ! Superduperskönt ! Vi hade såklart såndära bajjsig slöjd i skolan idag ! Fy för sandpapper, raspar & filar för man får trä (sågspån) över hela sig ! Men det bästa var nog endå när Jimmy "råkade" suga in nycklarna i dammsugar-röret. Vi asgarvade typ hela klassen, synd bara att det guck att hämta dom i rummet bredvid !    Har nyss tittat färdigt på reprisen av gårdagens

  

Fy tusan vilke sköna människor egentligen ! Nu har Gurkan kommit också, dom verkar vilja ha med honom i alla tv-program, t.ex bilförarn, som han vart känd från, robinson, Big Brother nu & 101 olika sätt att åka ur en gameshow ?!

  


Fasligt vad långt det vart så här sätter jag stopp.

.

Av Felicia - 1 mars 2011 17:34

Pappa spelar hur hög musik som helst ! Han har kommit på att dom spelar alla melodifestivals låtar på radion, tyyp nuuu ! Och jag försöker sitta och titta på Big Brother ! det är väl endå bra ?!

Aja, måste titta noga nu, seeees

Ovido - Quiz & Flashcards